Je bent offline, sommige functies zijn uitgeschakeld.

Genieten van de zonsondergang tijdens de VdS SunsetHike @ Dwingelderveld
blog wandelen gezondheid reizen
Beheerder

Genieten van de zonsondergang tijdens de VdS SunsetHike @ Dwingelderveld


Op een mooie zomeravond gingen we met een leuke groep vrouwen wandelen door het Dwingelderveld. Andrien van de organisatie had een mooie route uitgezet die we met z’n allen konden lopen.


De route startte bij de Boslounge in Spier. Dit was een makkelijk punt om te vinden en er was veel parkeergelegenheid. We begonnen met een korte kennismaking en een groepsfoto. Daarna konden we van start!


We boften ontzettend met het weer! De temperatuur was aangenaam voor tijdens een wandeling. We wandelden zo’n 10 kilometer langs alle mooie plekjes van het Dwingelderveld. Stukken bos, stukken heide en natuurlijk kwamen we ook over het Plankenpad.


Tijdens de wandeling konden we zoals beloofd genieten van de zonsondergang. Onderweg kwamen we ook de bewoners van het Dwingelderveld tegen 🐂🐮 Die moesten natuurlijk ook gefotografeerd worden.


Aan het einde van de wandeling werden we getrakteerd op een leuke Goodiebag en was het tijd om weer naar huis te gaan. We hebben een erg gezellige avond gehad waar we lekker konden wandelen en kletsen. Thuis werden de talloze gemaakte foto’s uitgewisseld en werden er plannen gemaakt voor volgende evenementen. Hopelijk zien we elkaar daar!

Zo te zien ben je offline

Om dit te doen moet je verbonden zijn met het internet.

Check je internet verbinding en probeer dit menu daarna opnieuw te laden.