Uitleg

Super leuk dat jij aansluit bij Vrouwen die Sporten! We hebben deze community gebouwd om samen met jou en al die andere vrouwen die sporten in gesprek te gaan. We hopen dat je hier vindt wat je zoekt.

Over Vrouwen die Sporten

Vind jij het leuk om samen te sporten, maar weet je niet hoe je in contact komt met een vrouw bij jou in de buurt die dezelfde sport doet? Mis jij een plek waar je kunt kletsen over sport en alles daar omheen?

Vrouwen die Sporten is een community waarin het niet draait om prestaties, maar om persoonlijke verhalen en ervaringen van vrouwen zoals jij. Laat je inspireren en motiveren door andere vrouwen, stel vragen in de community en ontdek een nieuwe sport. Vind een sportmaatje en doe mee aan sportieve activiteiten bij jou in de buurt. Leer van onze sportexperts alles over het ontwikkelen van een sportmindset, de juiste voeding, hoe je blessures voorkomt en op welke manieren je jouw sportprestaties verder verbetert.

Elkaar ontmoeten, inspireren, motiveren en adviseren.

Hoe werkt de community?

We maken je graag wegwijs in de community. Op de homepage vind je jouw gepersonaliseerde tijdlijn. Bovenaan staan de door ons team gemaakte artikelen en video’s. Daaronder vind je content gemaakt door vrouwen zoals jij: ervaringen, discussies, tips en vragen. Je kunt overal op reageren en je kunt reacties liken. Ook vind je hier online en offline activiteiten en workshops. Zie je iets waar je graag aan mee wilt doen? Met 1 druk op de knop meld je je aan. Je kunt ook zien welke vrouwen nog meer deelnemen.

Wat wij heel leuk vinden, is als jij zelf iets deelt. Door jouw bijdrage en die van vele andere vrouwen groeit deze community uit tot inspiratiebron, vraagbaak en gezellige plek om over sport te kletsen. Zelf iets delen doe je met de knop delen. Je mag alles delen: een grappige ervaring, een prangende vraag aan een sportexpert of een persoonlijk verhaal. Je kunt zelfs een eigen activiteit organiseren voor andere vrouwen bij jou in de buurt, zoals een rondje wandelen of fietsen. Of misschien wil je andere vrouwen wel laten kennismaken met een bijzondere sport die jij doet. Hoe leuk is dat? Het gaat hier overigens om gratis activiteiten. Wil je een betaalde activiteit toevoegen? Neem dan even contact met ons op: hallo@vrouwendiesporten.nl.

Met de knop sportmaatje vind je sportmaatjes bij jou in de buurt. Op basis van jouw profiel geven we met een percentage aan hoeveel jullie gemeen hebben. Stuur jouw match een bericht en kijk of er een klik is om een keer samen te sporten of gewoon gezellig af te spreken. Kom regelmatig terug om te ontdekken of er nieuwe vrouwen bij jou in de buurt bij zijn gekomen! Met de knop chats ga je direct naar jouw gesprekken.

Rechtsboven kun je meerdere dingen doen, zoals het aan en uitzetten van meldingen en het bewerken van je profiel. Probeer vooral alles even uit en dan zijn we ervan overtuigd dat jij snel je weg vindt binnen de community. Veel plezier en inspiratie toegewenst!

Vrouwen die Sporten: de Podcast & meer

Wist je dat we ook een eigen podcast hebben? Nou, die is er: Vrouwen die Sporten: de Podcast! In die podcast gaan we om de week in gesprek met een sportexpert of een vrouw met een inspirerend sportverhaal. Hiermee hopen we jou nog meer te inspireren en te motiveren.

Daarnaast zijn we actief op Instagram & LinkedIn. Op Instagram delen we dagelijks leuke tips en persoonlijke verhalen van sportieve vrouwen. Op LinkedIn houden we met name ondernemers in de sportbranche op de hoogte van de mogelijkheden om zichtbaar te worden in de community. Dankzij ondernemers (en dankzij donaties) kunnen wij ons namelijk blijven inzetten om deze community te onderhouden en nóg meer sportende vrouwen samen te brengen.

Help jij ons dankzij een donatie?

Op dit moment werken wij met een team van enthousiaste vrouwen en sportexperts vrijwillig aan deze community, omdat wij samen de missie hebben om vrouwen (nog meer) te enthousiasmeren voor sport. Het gebruik van de webapplicatie is gratis, alleen voor bepaalde online en offline activiteiten vragen we een bijdrage om de onkosten te vergoeden.

Ben jij blij met de community? Dan waarderen we het als je een eenmalige donatie doet. Dankzij donaties kunnen wij de community verder ontwikkelen en verbeteren zodat we nóg meer vrouwen inspireren, motiveren en samenbrengen. Denk bijvoorbeeld aan het toevoegen van nieuwe functionaliteiten en het organiseren van meer activiteiten in het hele land. Maar uiteindelijk ook het realiseren van een vergoeding voor de vrouwen die zich iedere dag vol passie en enthousiasme inzetten voor deze community.

Klik hier om een donatie te doen.

Algemene voorwaarden

Huisregels

Voorwaarden deelname fysieke activiteiten

Voorwaarden deelname online activiteiten

Privacyverklaring

Cookieverklaring