Mogelijkheden voor bedrijven

Onze missie

Wij werken met een team van enthousiaste vrouwen aan deze community met één gezamenlijk doel: meer vrouwen enthousiasmeren voor sport en vrouwen samenbrengen. Wij kunnen dit doen dankzij donaties en vooruitstrevende ondernemers die zich bij ons aansluiten. Benieuwd naar de mogelijkheden voor jou als ondernemer?

Pas jij bij ons?

Vrouwen die Sporten is een unieke, vernieuwende en complete community. Wij bieden vooruitstrevende ondernemers in de sportbranche de mogelijkheid om op een natuurlijke manier in contact te komen met de doelgroep sportieve vrouwen.

Wij zijn op zoek naar ondernemers die samen met ons dit avontuur aan willen gaan. Die vanaf het allereerste moment exclusief partner worden van Vrouwen die Sporten.

Ondernemers die hun merk willen verbinden aan een community waarin het draait om gelijkheid, gezondheid en persoonlijke aandacht.

De mogelijkheden zijn oneindig

Word jij zichtbaar op onze kaart met hotspots, vertel jij jouw verhaal in onze podcast of plaats je jouw evenement in onze kalender? Wil je een groep vrouwen uit de community gezamenlijk klaarstomen voor een sportieve uitdaging? Er is van alles mogelijk.

Ieder bedrijf is uniek en wij geloven in een aanbod op maat. Neem contact met ons op, we kijken ernaar uit om kennis met je te maken! Je bereikt Jansien van Dijk, oprichter, via jansien@vrouwendiesporten.nl.